Cicle Art D'. Sessió 13

 

Ana Gesto
Alejandro Ocaña
Laura Yustas
ds 28 de setembre de 2019 18-21h
Centre del Carme Cultura Contemporània de València

La tretzena sessió d’Art D’. Cicle d’art d’acció inclou dos performances d’artistes que treballen a partir de pràctiques o llenguatges escultòrics: Ana Gesto (Santiago, 1978) i Alejandro Ocaña (Vila-real, 1999). A més, quan es compleixen els dos anys del nostre cicle, la investigadora Laura Yustas, que treballa elaborant criteris d’anàlisi des de la sociologia crítica, revisarà les accions que s’hi ha programat durant este temps per visibilitzar la diversitat de les propostes i contribuir a eixa anàlisi crítica tan necessària.

Soy un párrafo. Haz clic aquí para agregar tu propio texto y edítame. Es muy sencillo.

Ana Gesto, , ‘Accionando Do de Peito’. Foto: Juan Otero Chaves, Santiago de Compostela 2019.

Art D’. Cicle d’art d’acció és un cicle bimensual d’art d’acció internacional que inclou una part de performances en viu i una altra de teoria, reflexió i debat. Està organitzat per un col·lectiu d’artistes i investigadors/es de l’art d’acció, en col·laboració amb el Centre del Carme Cultura Contemporània. 

Els artistes tindran ocasió també d’explicar públicament el seu treball, a fi de contextualitzar la seua pràctica, i es proposarà un col·loqui amb el públic present, amb qui s’assajaran formes de crítica col·lectiva.

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now